Spring naar content

Onze Diensten

Bekijk ons aanbod

Home Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

CMWW heeft vele activiteiten en diensten, bijna teveel om op te noemen. Via onderstaande tegels leiden we u zo snel mogelijk naar de door gewenste informatie.

Komt u voor onze Welzijnsactiviteiten?

Komt u voor onze Welzijnsactiviteiten?

Welzijnsactiviteiten worden breed aangeboden, voor alle leeftijden. Sportief, ontmoeting, creatief, recreatief en activerend. Mocht u hulp nodig hebben bij uw zoektocht neem dan contact met ons op.

Komt u voor vrijwilligerswerk?

Vrijwilligerswerk in alle soorten en maten

Vrijwilligerswerk is van groot belang voor een sociale maatschappij. CMWW hecht grote waarde om uw voornemen om vrijwilligerswerk te gaan op een goede manier te ondersteunen. Wij bemiddelen in de vrijwilligerscentrale vraag en aanbod, daarnaast werken meer dan 350 vrijwilligers samen met CMWW aan de dienstverlening.

Komt u voor peuteropvang?

Zekerheid voor uw kinderen

CMWW staat voor een kwalitatief en verantwoord aanbod in de Peuteropvang. Hiervoor werken vanuit de VVE normen met gekwalificeerd personeel. We hebben nauw contact met belangrijke partners zoals de ouders en het basisonderwijs. We streven naar de juiste ondersteuning voor ieder kind en goede voorbereiding op een doorgaande lijn in het vervolgonderwijs.

Komt u voor Hulpverlening?

CMWW biedt vele vormen van hulpverlening aan.

U kunt bij alle wijksteunpunten terecht voor informatie hierover of u kunt een afspraak maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Schuldhulp en vragen over financiën

CMWW verzorgt in Brunssum en Beekdaelen de toegang tot de schulphulpverlening

U kunt met al uw vragen over regelingen, toeslagen, financiën, schulden etc. terecht bij “Os Hoes” in Brunssum en bij ‘A ge Water”In Schinveld.