Spring naar content

Zelfhulpgroep rouw

CMWW ondersteunt uw initiatief

Aanbod zelfhulpgroepen

Verlies samen overleven ……

Op dit moment zijn twee zelfhulpgroepen actief in Brunssum!

De zelfhulpgroep voor mensen met verlieservaring heeft als doel om zonder professionele hulp leren omgaan met je verdriet.

Vereniging Dagvlinder

CMWW ondersteunt uw initiatief

Vereniging Dagvlinder is een zelfhulpgroep voor ouders van een overleden kind en zetelt in de gemeente Brunssum.
Wil je in contact komen met andere ouders van een overleden kind dan is dit mogelijk via deze vereniging. Bezoek de site voor meer informatie en aanmelding

Stuur een bericht Zelfhulp

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CMWW ondersteunt uw initiatief

Praat eens met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt! Dat helpt! 

Je bent niet de enige! Er zijn veel mensen in Limburg die te maken krijgen met een chronische aandoening, psychische klachten of een ingrijpende gebeurtenis. Daar wil je niet altijd je familie en vrienden ermee ‘lastig’ vallen want zo kan dat vaak voelen, ook al staan ze altijd voor je klaar. Of misschien heb je geen vangnet van familie en naasten, dat kan ook… Toch wil je graag geholpen worden, maar dit kan niet altijd direct. Of wel?  

Wij geloven dat als je praat met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt je kan helpen. We geloven het niet alleen, we zien het in de praktijk gebeuren via de zelfregietool. Je wordt vaak direct begrepen door de aanwezige kennis en ervaring die jij zoekt.  

Lotgenotencontact helpt  

Of je nu met iemand praat of liever wekelijks of maandelijks naar een groep gaat. Lotgenotencontact helpt. Je wordt gezien, er is aandacht voor je en je leert van de ervaring van anderen.  

Via de zelfregietool.nl kun jij met je vraag terecht. Onze ‘vragenverbinders’ koppelen jou aan iemand met dezelfde ervaring. Bovendien koppelen wij niet alleen mensen aan elkaar maar vind je op de website ook zelfhulpgroepen die in Limburg actief zijn waar je terecht kunt.  

Vragen? Neem contact met ons op!  zelfregietool@burgerkrachtlimburg.nl