Spring naar content

Schuldhulpverlening

Voor al uw vragen over financiën en schulden

Schuldhulpverlening

Kunt u niet meer rondkomen? Zijn uw uitgaven hoger dan uw inkomsten?

Wordt uw situatie er voorlopig niet beter op, of heeft u schulden die u niet kunt afbetalen? Financiële problemen brengen vaak veel zorgen en problemen met zich mee. Als u in deze vervelende situatie zit, is het goed om te weten dat u met deze problemen ergens terecht kunt.

Samen met o.a. ISD BOL, de Kredietbank Limburg (KBL), woningverenigingen en de Gemeenten Brunssum en Onderbanken werkt het CMWW in een traject voor integrale schuldhulpverlening.

Toegang tot schuldhulp

CMWW verzorgt voor zowel Brunssum als Beekdaelen (Kernen voorheen Onderbanken) de toegang tot de schuldhulpverlening.

Als u er niet meer uitkomt en uw rekeningen niet meer kunt betalen dan kunt u zich bij ons melden. Dit kan telefonisch of op één van onze spreekuren.  

De professional van het CMWW kijkt dan samen met u naar uw mogelijkheden. Wanneer nodig, zorgt CMWW voor eventuele doorverwijzing naar de Kredietbank Limburg.

Energie Surplus is een nieuw project binnen CMWW dat zich richt op de exploderende energieprijzen en de energietransitie.

Waar kunt u terecht?

Schuldhulp in Beekdaelen voormalig Onderbanken

De afstemming van schuldhulp in geheel Beekdaelen zal nog enige tijd in beslag nemen, vooralsnog kunt u terecht bij CMWW.

In voormalig Onderbanken kunt u voor al uw financiële vraagstukken terecht bij het Maatschappelijk Werk van CMWW op de locatie “A ge Water 20 a te Schinveld”. Klik op deze link voor de openingstijden en bereikbaarheid.

Schuldhulp in Brunssum

CMWW verzorgt de toegang tot de schuldhulpverlening voor de gemeente Brunssum

U kunt zich het beste richten tot uw buurtwelzijnsteam of rechtstreeks tot de vrijwilligers en werkers in “Os Hoes”