Spring naar content

BoodschappenPlusBus

De leukste activiteiten worden ondernomen

Boodschappen Plus Bus

De Boodschappen Plus Bus (BPB) is een samenwerking tussen het Nationaal Ouderenfonds, CMWW en gemeente Brunssum.

Met deze bus kunt u wekelijks samen erop uit om verschillende leuke en ontspannende activiteiten en uitstapjes te ondernemen. 

Als u zich aanmeldt voor de Boodschappen Plus Bus betaalt u maandelijks contributie. U krijgt dan ruim op tijd een programmaboekje voor de volgende maand toegestuurd. In het programmaboekje staan alle uitstapjes die georganiseerd worden, inclusief informatie over de bestemming, het dagprogramma en vertrek – en aankomsttijd. Afhankelijk van de aard van het uitstapje betaalt u een eigen bijdrage.

Wilt u meer informatie, wilt u zich aanmelden, of opgeven voor een uitstapje van de Boodschappen Plus Bus?

U kunt iedere maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bellen onze vrijwilligers.

Telefoon: 06-54103209 (Kantoor) of E-mail: bpb.brunssum@cmww.nl

Tarieven Boodschappen Plus Bus

De BoodschappenPlusBus heeft een maandprogramma vol met leuke uitstapjes. Medewerkers en vrijwilligers van het CMWW stellen het programma samen en zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Zo gaan we naar het Gaia Park, Mondo Verde, het Drielandenpunt, een boottocht maken, naar het museum en nog veel meer. Samen met leeftijdsgenoten gaat u erop uit en kunt u genieten van een gezellig uitje!

Hoe werkt het?

• U meldt zich aan als lid van de BoodschappenPlusBus. Hiervoor hebben wij gegevens van u nodig. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

• De abonnementskosten zijn € 3,50 per maand, ongeacht hoe vaak u gebruik maakt van de BoodschappenPlusBus.

• U ontvangt ruim op tijd een programmaboekje voor de volgende maand. Dit kunt u op uw gemak doorlezen en vervolgens kunt u kiezen aan welke activiteit(en) u wilt deelnemen.

• Per activiteit betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte hiervan is afhankelijk van het uitstapje (afstand, wel of geen maaltijd, wel of geen entreekosten etc.). Wij proberen de kosten voor elk uitstapje zo laag mogelijk te houden.

• Heeft u interesse om mee te gaan met een uitstapje, meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan. De plaatsen in de bus zijn beperkt en vol = vol.

• Lukt het niet meer om alleen boodschappen te doen? Onze vrijwilligers helpen u graag hierbij. Kies dan voor de boodschappenrit uit het programma. 

• Mocht u plotseling toch niet mee kunnen / willen gaan met het uitstapje of de boodschappenrit, meldt u zich dan ook op tijd af. Zo kunnen wij iemand in de gelegenheid stellen om alsnog mee te gaan. Annuleren moet 2 werkdagen vooraf aan het uitstapje gedaan worden. Bij niet tijdig annuleren wordt 50 % van de ritprijs berekend. 

• U kunt uw abonnement op ieder moment weer opzeggen, het lidmaatschap wordt dan volgend op de maand van opzegging beëindigd. 

Wij stellen het programma zorgvuldig samen en hopen dan ook aan ieders wensen tegemoet te komen. Heeft u echter een leuk idee voor een uitstapje? Dan horen wij het graag!  

Hallo allemaal,

In de bijlage het programmaboekje en A4-tje voor de komende maand.

Met vriendelijke groet,
Colinda en Toon