Spring naar content

Maaltijd Service Tafeltje Dek-Je

Het lekkerste eten in Parkstad

Maaltijdservice Tafeltje Dek-je

Tafeltje Dek-Je is de maaltijdservice van het CMWW waarbij maaltijden aan huis bezorgd worden bij inwoners van Brunssum van 55 jaar en ouder.

LET OP! Helaas zijn wij vanwege gebrek aan afname genoodzaakt te stoppen met de maaltijdvoorziening voor inwoners van gemeente Beekdaelen

Een enthousiast team van vrijwilligers staat elke dag belangeloos voor u klaar. Als u zich aanmeldt bij Tafeltje Dek-Je komt één van onze medewerkers op huisbezoek om alles samen met te bespreken en te regelen. U vult vervolgens wekelijks een bestelformulier in. U kunt kiezen uit 12 wisselende maaltijden per week, en eventueel aangevuld met soep en een dessert.

Alle maaltijden worden verzorgd door Traiteur Slagerij Keldermann uit Treebeek. De maaltijden zijn koelvers verpakt in kunststof schaaltjes en voldoen vanzelfsprekend aan de strengste kwaliteitseisen die de Voedsel – en Warenwet voorschrijft.

Ook met een dieet kunt u bij ons terecht, naast de standaard maaltijden leveren wij vetarme en zoutarme maaltijden. Daarnaast zijn er vegetarische maaltijden en kan op uw verzoek de maaltijd ook gemalen worden (geheel of alleen het vlees).

U kunt de maaltijd warm of koud laten bezorgen door onze chauffeurs of de maaltijd zelf komen ophalen op het afhaaladres / kantoor van Tafeltje Dek-Je (Het Rombouts, Schoolstraat 16 te Brunssum).

Wij proberen de prijs zo laag mogelijk te houden. Momenteel kunnen wij u al een driegangen menu aanbieden voor slechts €8,50!

  • Voorgerecht (soep) €1,10
  • Koelverse maaltijd €6,60
  • Nagerecht €0,80 

Wij hanteren géén opzegtermijn. Als u wilt stoppen met de maaltijdservice, kan dit per direct.

U kunt uitgebreide informatie over de maaltijden, het bereiden van de maaltijden, tarieven en betaalwijzen terugvinden in onze brochure. Natuurlijk kunt u ook een keer langskomen op het kantoor van Tafeltje Dek-Je of telefonisch contact opnemen: 088-4552545.

U kunt ook het formulier invullen onderaan deze pagina.

Samen Eten

Bent u 55 plusser en wilt u graag de warme maaltijd samen met leeftijdsgenoten in een gezellige, huiselijke sfeer nuttigen? Dan kunt u zich aanmelden voor Samen Eten. Op verschillende locaties kunt u tussen de middag aanschuiven terwijl vrijwilligers de maaltijd geheel voor u opdienen. U hoeft alleen maar te genieten!

Ook deze maaltijden worden verzorgd door Traiteur Slagerij Keldermann uit Treebeek en hier gelden dezelfde kwaliteitseisen en dieetmogelijkheden als bij de maaltijden van Tafeltje Dek-Je.

Heeft u een maaltijd besteld en kunt u onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Dan doen wij er alles aan om de maaltijd dezelfde dag bij u thuis te bezorgen, of u kiest ervoor om de maaltijd voor u te laten bewaren in de diepvries zodat u hem op een later tijdstip kunt nuttigen.

Wij hanteren géén opzegtermijn. Als u wilt stoppen met de maaltijdservice, kan dit per direct.

U kunt uitgebreide informatie over de maaltijden, locaties, tarieven en betaalwijzen terugvinden in onze brochure.

Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook een keer binnenlopen bij het wijksteunpunt of telefonisch een afspraak maken. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: Het Rombouts 088-4552546 en Distelenveld 088-4552540 / 088-45525541

U kunt ook het formulier invullen onderaan deze pagina.

Aanvraagformulier Maaltijdservice CMWW

Aanmelding voor maaltijdservice tafeltje dek-je en eten op locatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.