Spring naar content

Belasting dienst CMWW door vrijwilligers

Hulp bij belastingaangifte voor ouderen door CMWW

Ook in het jaar 2023 hulp bij invullen belasting voor ouderen (55+)

Op diverse plaatsen in Brunssum en Beekdaelen

Door deskundige vrijwilligers van het CMWW

Ouderen (55+) in Brunssum en Onderbanken krijgen dit jaar weer hulp bij het invullen van hun aangifte inkomstenbelasting. Het CMWW biedt ook in 2023 deze steun. Daarvoor staat een team van deskundige vrijwilligers klaar. Zij zijn u graag van dienst bij het invullen en versturen van uw aangifte over het jaar 2022. U krijgt een kopie van de aangifte op papier.

Via het telefoonnummer 06 52885482 kunnen ouderen zich vanaf woensdag 1 februari ´s morgens aanmelden voor het invullen van hun belastingaangifte. Wilt u een afspraak in Beekdaelen dan is het telefoonnummer 088 4552590. Opgeven kan ook met e-mail naar belastingteam@cmww.nl of door een formulier in te vullen op de site van het CMWW www.cmww.nl. Het formulier staat op de site onder Belasting in het blad “Ons aanbod / Onze diensten .

Aanmelden kan van 1 tot en met 28 februari. Telefonisch aanmelden kan van maan­dag tot en met vrijdag tussen 9:30 en 12:00 uur. De invulperiode begint op dinsdag 7 maart en eindigt op donderdag 30 maart.

De plaatsen waar u terecht kunt voor de hulp bij het invullen van uw belastingaangifte zijn:

  • Brunssum Centrum Rombouts   Schoolstraat 16            
    donderdag
  • Brunssum Noord Noorderhuis    De Gasperistraat 3              
    dinsdag- en woensdagmiddag
  • Brunssum West Emma Nova     Zonnestraat 3, Treebeek         woensdag- en vrijdagmorgen
  • Beekdaelen CMWW-gebouw     A ge water 20a, Schinveld     donderdagmiddag

Voor het invullen van uw aangifte is een actieve DigiD-code (gebruikersnaam en wachtwoord) en smart phone nodig. Gehuwden moeten allebei beschikken over een persoonlijke DigiD. De code dient u mee te nemen naar de afspraak.

Als u geen actieve DigiD-code heeft, moet u die aanvragen. Fiscale partners horen allebei een eigen DigiD te hebben. Wilt u hulp bij de aan­vraag dan kunt u ook daarvoor vanaf dinsdag 1 februari een afspraak maken via het telefoon­­nummer 06 52885482 of voor Onderbanken 088 4552590.

De hulp bij de belastingaangifte kost € 15 per aangifte, ook voor een gezamenlijke aan­gifte van geregistreerde partners. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van de af­spraak.

Het Belastingteam gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Die gegevens zijn bij­voor­beeld naam, adres en telefoonnummer. Hoe die beschermd worden, vindt u in onze Privacy­verklaring op de website. U kunt de verklaring ook opvragen.

Aanvraagformulier belasting team.

Aanmelding voor het belastingteam of vragen aan belastingteam.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene info over het belastingteam

Jaarlijks bieden vrijwilligers bij CMWW ouderen (55+) hulp bij hun belastingaangifte. Daarvoor staat een team van deskundige vrijwilligers klaar. Zij zijn u graag van dienst bij het invullen en versturen van uw aangifte.

De invulperiode is in maart.

Heeft u die gemist? Geen probleem. In onze wijksteunpunten kunt u terecht bij de vrijwilligers van Informatie & Advies.

Kijk bij het wijksteunpunt het dichtst bij u in de buurt voor de spreekuren Info & Advies of neem contact op met het belastingteam. belastingteam@cmww.nl

Voor het invullen van uw aangifte is een actieve DigiD-code (gebruikersnaam & wachtwoord) nodig. partners moeten allebei beschikken over een eigen DigiD. Deze code dient u mee te nemen naar de afspraak.

Heeft u geen actieve DigiD dan kunt u die vooraf aanvragen op internet. Wilt u hulp bij de aanvraag dan kunt u ook daarvoor vanaf maandag 1 februari een afspraak maken via het telefoonnummer 06-52885482 of voor Onderbanken 088-455 25 90.

De kosten voor de hulp bij de belastingaangifte zijn €15 per aangifte, ook voor een gezamenlijke aangifte van geregistreerde partners. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van de afspraak.

CMWW Belastingteam Beatrixstraat 1a 6443 AK Brunssum, 06-52885482