Spring naar content

Belasting dienst CMWW door vrijwilligers

Hulp bij belastingaangifte voor ouderen door CMWW

Ook in het jaar 2021 hulp bij invullen belasting voor ouderen (55+)

Op diverse plaatsen in Brunssum en Beekdaelen (Schinveld)

Door deskundige vrijwilligers van het CMWW

Ouderen (55+) in Brunssum en Beekdaelen krijgen dit jaar weer hulp bij het invullen van hun aangifte inkomstenbelasting. CMWW biedt ook in 2021 deze steun. Daarvoor staat een team van deskundige vrijwilligers klaar. Zij zijn u graag van dienst bij het invullen en versturen van uw aangifte over het jaar 2020. U ontvangt op papier een kopie van de aangifte.

Via het telefoonnummer 06 52885482 kunnen ouderen zich vanaf maandag 1 februari in de morgen aanmelden voor het invullen van hun belastingaangifte.

Wilt u een afspraak in Beekdaelen dan is het telefoonnummer 088 4552590.

Opgeven kan ook met e-mail naar belastingteam@cmww.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelden kan van 1 tot en met 26 februari. Telefonisch aanmelden kan van maan­dag tot en met vrijdag tussen 9:30 en 12:00 uur.

De invulperiode begint op maandag 1 maart en eindigt op woensdag 31 maart.

De plaatsen waar u terecht kunt voor de hulp bij het invullen van uw belastingaangifte zijn:

  • Brunssum Centrum Rombouts   Schoolstraat 16, donderdag- en vrijdagmorgen
  • Brunssum Noord Distelenveld    H. Dunantstraat 519, dinsdag- en woensdagmiddag
  • Brunssum Noord Noorderhuis   Gasperistraat 3, in overleg
  • Brunssum West Barbarahoes    Zonnestraat 3, Treebeek, woensdag- en vrijdagmorgen
  • Beekdaelen CMWW-gebouw     A ge water 20a, Schinveld , donderdagmiddag

Voor het invullen van uw aangifte is een actieve DigiD-code (gebruikersnaam en wachtwoord) nodig. Gehuwden moeten allebei beschikken over een eigen DigiD. Deze code dient u mee te nemen naar de afspraak.

Als u geen actieve DigiD-code heeft, moet u die aanvragen. Fiscale partners horen allebei een eigen DigiD te hebben. Wilt u hulp bij de aan­vraag dan kunt u ook daarvoor vanaf maandag 1 februari een afspraak maken via het telefoon­­nummer 06 52885482 of voor Beekdaelen 088 4552590.

De hulp bij de belastingaangifte kost € 15 per aangifte, ook voor een gezamenlijke aan­gifte van geregistreerde partners. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van de af­spraak.

Het Belastingteam gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Die gegevens zijn bij­voor­beeld naam, adres en telefoonnummer. Hoe die beschermd worden, vindt u in onze Privacy­verklaring op de website. U kunt de verklaring ook opvragen.

Aanvraagformulier belasting team.

Aanmelding voor het belastingteam of vragen aan belastingteam.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene info over het belastingteam

Jaarlijks bieden vrijwilligers bij CMWW ouderen (55+) hulp bij hun belastingaangifte. Daarvoor staat een team van deskundige vrijwilligers klaar. Zij zijn u graag van dienst bij het invullen en versturen van uw aangifte.

De invulperiode is in maart.

Heeft u die gemist? Geen probleem. In onze wijksteunpunten kunt u terecht bij de vrijwilligers van Informatie & Advies.

Kijk bij het wijksteunpunt het dichtst bij u in de buurt voor de spreekuren Info & Advies of neem contact op met het belastingteam. belastingteam@cmww.nl

Voor het invullen van uw aangifte is een actieve DigiD-code (gebruikersnaam & wachtwoord) nodig. partners moeten allebei beschikken over een eigen DigiD. Deze code dient u mee te nemen naar de afspraak.

Heeft u geen actieve DigiD dan kunt u die vooraf aanvragen op internet. Wilt u hulp bij de aanvraag dan kunt u ook daarvoor vanaf maandag 1 februari een afspraak maken via het telefoonnummer 06-52885482 of voor Onderbanken 088-455 25 90.

De kosten voor de hulp bij de belastingaangifte zijn €15 per aangifte, ook voor een gezamenlijke aangifte van geregistreerde partners. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van de afspraak.

CMWW Belastingteam Beatrixstraat 1a 6443 AK Brunssum, 06-52885482