Spring naar content

Belasting dienst CMWW door vrijwilligers

Hulp bij belastingaangifte

Inwoners vanaf 55+ in Brunssum en Beekdaelen krijgen ook dit jaar weer hulp bij het invullen van hun aangifte inkomstenbelasting. Daarvoor staat een team van deskundige vrijwilligers klaar. Zij zijn u graag van dienst bij het invullen en versturen van uw aangifte. U krijgt een kopie van de aangifte op papier.

Aanmelden

U kunt zich vanaf 1 februari op verschillende manieren aanmelden:

  • Via het formulier op deze pagina.
  • Opgeven kan door een e-mail te sturen naar belastingteam@cmww.nl.
  • Telefonisch 06 52885482 (Brunssum) of 088 4552590 (Beekdalen). Telefonisch aanmelden kan van maan­dag tot en met vrijdag tussen 9:30 en 12:00 uur.
  • Aanmelden kan van 1 tot en met 28 februari.
  • De invulperiode begint op dinsdag 7 maart en eindigt op donderdag 30 maart.

De plaatsen waar u terecht kunt voor de hulp bij het invullen van uw belastingaangifte zijn:

  • Brunssum Centrum | Activiteitencentrum Rombouts, Schoolstraat 16 (donderdag)
  • Brunssum Noord | Noorderhuis, De Gasperistraat 3 (dinsdag- en woensdagmiddag)
  • Brunssum West | Emma Nova, Koolweg 44, (woensdag- en vrijdagmorgen
  • Beekdaelen | CMWW-gebouw, A ge water 20a, Schinveld (donderdagmiddag)

Voor het invullen van uw aangifte is een actieve DigiD-code (gebruikersnaam en wachtwoord) en smart phone nodig. Gehuwden moeten allebei beschikken over een persoonlijke DigiD. De code dient u mee te nemen naar de afspraak.

Als u geen actieve DigiD-code heeft, moet u die aanvragen. Fiscale partners horen allebei een eigen DigiD te hebben. Wilt u hulp bij de aan­vraag dan kunt u ook daarvoor vanaf 1 februari een afspraak maken via het telefoon­­nummer 06 52885482 of voor Onderbanken 088 4552590.

De hulp bij de belastingaangifte kost € 15 per aangifte, ook voor een gezamenlijke aan­gifte van geregistreerde partners. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van de af­spraak.

Het Belastingteam gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Die gegevens zijn bij­voor­beeld naam, adres en telefoonnummer. Hoe die beschermd worden, vindt u in onze Privacy­verklaring op de website. U kunt de verklaring ook opvragen.

Aanvraagformulier belasting team.

Aanmelding voor het belastingteam of vragen aan belastingteam.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene info over het belastingteam

Jaarlijks bieden vrijwilligers bij CMWW ouderen (55+) hulp bij hun belastingaangifte. Daarvoor staat een team van deskundige vrijwilligers klaar. Zij zijn u graag van dienst bij het invullen en versturen van uw aangifte.

De invulperiode is in maart.

Heeft u die gemist? Geen probleem. In onze wijksteunpunten kunt u terecht bij de vrijwilligers van Informatie & Advies.

Kijk bij het wijksteunpunt het dichtst bij u in de buurt voor de spreekuren Info & Advies of neem contact op met het belastingteam. belastingteam@cmww.nl

Voor het invullen van uw aangifte is een actieve DigiD-code (gebruikersnaam & wachtwoord) nodig. partners moeten allebei beschikken over een eigen DigiD. Deze code dient u mee te nemen naar de afspraak.

Heeft u geen actieve DigiD dan kunt u die vooraf aanvragen op internet. Wilt u hulp bij de aanvraag dan kunt u ook daarvoor vanaf 1 februari een afspraak maken via het telefoonnummer 06-52885482 of voor Onderbanken 088-455 25 90.

De kosten voor de hulp bij de belastingaangifte zijn €15 per aangifte, ook voor een gezamenlijke aangifte van geregistreerde partners. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van de afspraak.

CMWW Belastingteam Schoolstraat 16 6443 BT Brunssum, 06-52885482