Spring naar content

Samen met vrijwilligers voert Grib Vrijwilligerscentrale Beekdaelen voor de gemeente Beekdaelen. Hier worden vraag en aanbod met elkaar verbonden.

Vrijwilligerscentrale Beekdaelen plaatst en beheert vrijwilligersvacatures van organisaties en stichtingen. Daarnaast worden er intakegesprekken gevoerd met vrijwilligers om na te gaan waar de interesses en mogelijkheden liggen. Desgewenst wordt de vrijwilliger gekoppeld aan voor hem/ haar passend vrijwilligerswerk. Vrijwilligerscentrale Beekdaelen is het ‘doorgeefluik’ naar de organisatie toe, het visitekaartje voor de organisatie of stichting die om een vrijwilliger vraagt.

Interesse in vrijwilligerswerk of een vacature laten plaatsen.

Hieronder vindt u de actuele vacatures. Wanneer u klikt op ‘bekijk meer’  dan kunt u een account aanmaken. Met dit account krijgt u meer informatie over de vacatures. Reageert u op een vacature dan wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen door Vrijwilligerscentrale Beekdaelen. 

Wilt u geen account aanmaken maar wel meer informatie of graag een vacature laten plaatsen, neem dan contact op via mail: VrijwilligerscentraleBeekdaelen@cmww.nl of telefoon: 06- 54 10 32 18.

Elke eerste en derde dinsdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur.
Burgemeester Beckersstraat 10, 6361 BV Nuth

Overige dinsdagen van de maand van 11.00 tot 13.00 uur.
A ge Water 20A, 6451 CD Schinveld

Elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.
Oirsbekerweg 2A, 6438 HC Oirsbeek

Home Onze diensten Vrijwilligerscentrale Beekdaelen

Regio

Interesse

Frequentie

;