Spring naar content

Actueel

Lees ons laatste nieuws

Home Actueel zomerschool 2021

zomerschool 2021

Brunssum en Beekdaelen

Zomerschool 2021

Zigge, zagge, zomerpret…Wij hebben de tent al opgezet! Kom jij ook?

In de periode van 15 december 2020 tot en met 5 februari 2021 heeft uw peuter niet of minder gebruik kunnen maken van het voorschools aanbod van Peuteropvang CMWW. De minister heeft nu besloten om extra geld ter beschikking te stellen om kinderen Peuteropvang aan te bieden in de zomervakantie: Zomerschool voor peuters.


Op de zomerschool bieden pedagogisch medewerkers een programma aan rondom de sociaal-emotionele ontwikkeling, de taal- en rekenontwikkeling, de spel- en motorische ontwikkeling van peuters.
CMWW biedt u de mogelijkheid om uw kindje in de derde, vierde en vijfde week van de zomervakantie naar de Peuteropvang te brengen. Dit betreft week 32, 33 en 34: van maandag 9 augustus tot en met vrijdag 27 augustus. Dit kan op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 8.30 – 12.30 uur . U kunt zelf kiezen welke dagdelen u hiervan gebruik wilt maken waarbij een minimum geldt van twee ochtenden per week.


De zomerschool in Brunssum vindt plaats op locatie: De Paddestoel, In ’t Ven 4 en in Beekdaelen op locatie: de Kruimeldoos, Kloosterlaan 7c in Schinveld.
Niet van elke locatie is een pedagogisch medewerker werkzaam tijdens deze periode maar op beide locaties treft u gediplomeerde pedagogisch medewerkers van het CMWW die uw peuter liefdevol zullen ontvangen en begeleiden. Ook zal er dagelijks een vaste medewerker van de locatie aanwezig zijn.
Wij bieden uw kind een voorschools programma aan dat past bij de vakantie periode:
Zigge, zagge, zomerpret…Wij hebben de tent al opgezet! Kom jij ook?

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname aan de peuteropvang. U kunt dus gratis gebruik maken van de extra opvang.

Zomerschool is voor alle peuters.


Wilt u gebruik maken van deze extra peuteropvang dan kunt u dit telefonisch 088- 4552508 / 088 – 4552512 en/of via de mail doorgeven aan de peuteradministratie van het CMWW – peuteropvang@cmww.nl. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met de mentor van uw kind!
Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk 20 juni.