Spring naar content

Actueel

Lees ons laatste nieuws

Home Actueel Vervoer voor ouderen Boosterprik

Vervoer voor ouderen Boosterprik

Vervoer voor ouderen Boosterprik

Ouderen vanaf 65 jaar zonder Omnibuzz pas reizen gratis met Omnibuzz naar vaccinatielocatie voor boosterprikvaccinatielocatie boosterprik


Ouderen vanaf 65 jaar zonder Omnibuzz pas kunnen vanaf 1 december 2021 weer gratis reizen naar de locatie waar ze terecht kunnen voor hun boosterprik. Dit hebben de 30 deelnemende gemeenten aan de GR Omnibuzz besloten.


Eerder dit jaar hebben de ouderen ook van het gratis vervoer gebruik gemaakt tijdens de eerste en tweede vaccinatieronde. Tot op heden heeft Omnibuzz in het kader van de eerste en tweede prik voor niet-klanten ruim 14.500 ritten uitgevoerd. Het besluit om de ouderen ook nu weer gratis te laten reizen met Omnibuzz is een logische.
De gemeenten willen dat zoveel mogelijk ouderen in de gelegenheid zijn om de boosterprik te krijgen. Bovendien gebeurt het reizen met Omnibuzz volgens de geldende COVID-19 maatregelen en dus zo veilig mogelijk.
Voor de klanten van Omnibuzz is het vervoer naar de vaccinatielocatie, net als bij de eerste en tweede vaccinatie, ook weer gratis.
Niet-klanten kunnen hun rit rechtstreeks regelen door contact op te nemen met ritreservering van Omnibuzz, telefoonnummer 0900 – 0699..

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Omnibuzz is een samenwerkingsverband van 30 Limburgse gemeenten (uitgezonderd Mook en Middelaar) op het gebied van doelgroepenvervoer. In december 2016 ging onder deze vlag het Wmo-vervoer van start.
Meer informatie over Omnibuzz: www.omnibuzz.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascalle Savelkoul, m: 0624920848 (Omnibuzz).