Spring naar content

Actueel

Lees ons laatste nieuws

Home Actueel Onderzoek van de gemeente brunssum over geldzorgen.

Onderzoek van de gemeente brunssum over geldzorgen.

Onderzoek van de gemeente brunssum over geldzorgen.

Onderzoek over geldzorgen bij Brunssumse burgers.

De gemeente Brunssum vindt het belangrijk om inzichten te verkrijgen in de geldzorgen van de inwoners. Wij zijn benieuwd hoe u financieel kunt rondkomen en hoe de gemeente Brunssum inwoners met financiƫle zorgen kan ondersteunen. We nodigen u daarom uit om uw mening te geven.

Ga direct naar de enquete van Toponderzoek!

Wilt u meedoen? Scan de QR-code!
Samen met onderzoeksbureau Toponderzoek hebben we een online vragenlijst opgesteld die u anoniem kunt invullen. Wilt u meedoen? U start de vragenlijst door de hiernaast weergegeven QR-code te scannen of door onderstaande website in de adresbalk bovenaan uw internetbrowser te typen (let op: het adres niet intypen in een zoekmachine als Google).

https://enquete.toponderzoek.com/brunssum 


Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten. U kunt de vragenlijst invullen tot X 2022.

Waarom krijg ik deze brief?
Om zoveel mogelijk inwoners te laten meedenken, sturen we deze brief naar 2.500 huishoudens in de gemeente Brunssum. Wilt uw broer of buurvrouw ook meedoen? Geen probleem! Zij kunnen de QR-code scannen of de link intypen. Ook via de kanalen van de gemeente Brunssum wordt de vragenlijst gedeeld. Heeft u de vragenlijst al ingevuld via TipBrunssum? Dan hoeft u de vragenlijst niet nogmaals in te vullen.

Meer weten?
In het gemeentehuis in Brunssum is een papieren versie van de vragenlijst beschikbaar als u dit fijner vindt. Wilt u telefonisch meedoen aan de vragenlijst of heeft u vragen over het onderzoek? Neem dan contact op met onderzoeksbureau Toponderzoek op werkdagen tussen 09:00 en 16:30 uur via telefoonnummer 085-4860110.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw tijd!
Met vriendelijke groet,

Gemeente Brunssum