Spring naar content

Actueel

Lees ons laatste nieuws

Home Actueel Koninklijke onderscheiding.

Koninklijke onderscheiding.

Koninklijke onderscheiding

Voor vrijwilliger Jan van Kessel

Koninklijke onderscheiding voor Jan van Kessel en Lies Scheren

Vanochtend kreeg onze vrijwilliger Jan van Kessel een verrassend telefoontje van Burgemeester Wilma van der Rijt. Jan werd medegedeeld dat Zijne Majesteit de Koning hem heeft beloond voor zijn bijzondere verdiensten voor de samenleving met een Koninklijke onderscheiding.

Jan is in 1999 begonnen bij Stichting Ouderwelzijn Brunssum als vrijwilliger van het belastingteam. Dit heeft hij 14 jaar vol passie gedaan. Met zijn kennis en kunde heeft hij vele ouderen in Brunssum bijgestaan met het invullen van hun belastingformulieren.

Aansluitend aan deze periode van 14 jaar is hij als chauffeur gaan rijden voor Tafeltje Dekje. Jan gaat wekelijks door weer en wind op de fiets naar Brunssum Noord, om de bezorgwagen op te halen. Vanuit daar rijdt hij naar traiteur Kelderman om de kratten met maaltijden op te halen. Waarna de maaltijden gebracht worden naar de diverse verdeellocaties. Ondanks zijn afnemende gezondheid kon en kun je altijd op Jan rekenen. Als chauffeur van de Tafeltje Dekje zorgt hij er indirect voor dat wekelijks plusminus honderd ouderen van Brunssum verzorgd worden met een smaakvolle maaltijd.

Jan van harte gefeliciteerd en bedankt voor jouw tomeloze inzet van de afgelopen 20 jaar als vrijwilliger bij CMWW!

Vandaag heeft ook onze gewaardeerde vrijwilligster Lies Scheren uit Beekdaelen een lintje 🎗ontvangen voor het vele vrijwilligerswerk dat zij verricht.

Bij het CMWW heeft zij vele jaren als centralist voor de Belbus gewerkt. Daarnaast maakt ze sinds de start van de dagopvang Gezellig Onger Os in 2014 onderdeel uit van het team!

Gefeliciteerd Lies, je hebt het verdiend!