Spring naar content

Actueel

Lees ons laatste nieuws

Home Actueel Hulp bij geldzorgen

Hulp bij geldzorgen

Hulp bij geldzorgen

Ondanks de Corona crisis gaat onze hulp gewoon door.

Hulp bij geldzorgen


Het zijn aparte tijden. Sommige mensen verliezen hun baan, zelfstandigen raken zonder werk en het kan zo maar zijn dat het geld opraakt. Ga niet meteen geld lenen! Zoek hulp bij je gemeente voor ondersteuning bij het kunnen rondkomen. Als je al geld tekort kwam en al in de schulden bent geraakt, dan kunnen wij je helpen. We doen dat graag voor je. In deze nieuwsbrief krijg je informatie waar je naar toe kunt voor hulp of ondersteuning.
Ondanks de Corona crisis gaat onze hulp gewoon door. Als het kan telefonisch of digitaal en als het niet anders kan op afspraak.
Ons advies is: Wacht niet te lang met het vragen van hulp bij problemen met schulden. Als je niets doet, dan worden de schulden alleen maar groter. De problemen stapelen zich dan vaak op. Wacht niet en kom in actie.
Laat jezelf helpen en neem contact met ons op. Door schulden lukt het je vaak niet om vooruit te kijken. Gun jezelf weer vooruitzicht.
Bel ons, mail ons, doe iets, maar laat het niet liggen!

Woont u in Brunssum?
Dan kunt u CMWW bereiken via telefoonnummer 088 455 45 00
• Maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 Uur
• Vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.
Of per email: info@cmww.nl

NIBUD

GeldKrant Special Minder inkomen

Veel is op dit moment onzeker. Door de uitbraak van het coronavirus zitten we met z’n allen in een crisisperiode en leven we van nieuwsbericht naar journaal naar de volgende persconferentie. Veel verder kunnen we bijna niet vooruitkijken. De momenten waarop we ons verheugden zoals een verjaardag, een bruiloft, een concert of een vakantie, gaan voorlopig niet door. Zorgen over onze gezondheid steken de kop op. En misschien ook zorgen over uw financiële situatie.