Spring naar content

Peuteropvang

Pluk Brunssum Centrum Noord

Home Onze diensten Peuteropvang Pluk Brunssum Centrum Noord

Pluk Brunssum Centrum Noord

Peuteropvang  Pluk Brunssum Centrum Noord is een VVE peuteropvang die gevestigd is in basisschool de Caleidoscoop, Essenstraat 1 te Brunssum.

Onze opvangcapaciteit is 24 peuters met 3 pedagogisch medewerksters. De peuters van 2 tot 4 jaar zitten samen in 1 groep. We bieden 5 ochtenden per week opvang aan van 8.30- 12.30 uur.

Wij werken met de erkende VVE-methode “Speelplezier”. De opvang is een plek waar peuters, onder deskundige begeleiding, veilig kunnen spelen met andere kinderen.

Spelen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

We besteden in de uitvoering van de aangeboden thema’s ruim aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden van het jonge kind.

Bij ons is elk kind van harte welkom ongeacht zijn/ haar achtergrond of cultuur.

We bieden alle peuters een vertrouwde omgeving en sfeer waarin ze zich veilig, geaccepteerd en gerespecteerd voelen.

Elke pedagogisch medewerkster is mentor van een aantal peuters, zo wordt de ontwikkeling van elk kind gedurende de 2 jaar dat ze onze opvang bezoeken optimaal gevolgd.

Hierin is het contact met de ouders erg belangrijk, zij zijn gedurende de peuteropvang onze partner in de begeleiding van hun kind.

Daarnaast worden ze ondersteund door een coach, die met hun meekijkt als er zorgen m.b.t. de ontwikkeling van de peuter optreden.

We werken nauw samen met onze ketenpartners o.a. team basisschool de Caleidoscoop, JGZ, logopediste.

U peuter nu inschrijven:

Bent u nieuwsgierig wie we zijn, hoe we werken met ons pedagogisch werkplan, of andere beleidsplannen, dan kunt u altijd een afspraak met ons maken om dit persoonlijk te bespreken.

www.facebook.com/pages/PeuterspeelzaalPinokkio

De Peuteropvanglocaties van CMWW moeten aan de wettelijke vereisten voldoen. De GGD Zuid Limburg toetst minimaal 1 keer per jaar al onze locaties. U kunt het laatste inspectierapport inzien door op onderstaande button te klikken.

Certificaat “Samen werken aan kwaliteit” van de geschillencommissie Kinderopvang.

Informatie

 • Essenstraat 1
  6444 CL Brunssum
 • 06-21264176
 • brunssumcentrumnoord@pluk-peuteropvang.nl
  • maandag : 8.30 - 12.30 u
  • dinsdag : 8.30 - 12.30 u
  • woensdag : 8.30 - 12.30 u
  • donderdag : 8.30 - 12.30 u
  • vrijdag : 8.30 - 12.30 u
 • LRK 462994181