Spring naar content

Inloop GGZ

Leukste activiteiten van nederland

Inloop GGZ Brunssum

Voelt u zich wel eens eenzaam? Heeft u zin om eens een praatje te maken, uw verhaal te vertellen of gewoon mensen te ontmoeten?

4 dagen per week kunt u daar terecht op maandag – dinsdag – donderdag – en vrijdag van 9.30 uur tot 15.30 uur. Tijdens de openingsuren van de inloopfunctie is er altijd minimaal 1 professionele begeleider aanwezig die ondersteund wordt door vrijwilligers.  

Tijdens de inloop staat ontmoeting centraal, daarnaast kunnen bezoekers desgewenst deelnemen aan de activiteiten die dagelijks in het Barbarahoes georganiseerd worden.

Wilt u meer informatie over de GGZ inloop van het CMWW? Neemt u dan contact op met het buurtwelzijnsteam van wijksteunpunt West via 088-4552531.

Inloop GGZ Beekdaelen – Schinveld

Voelt u zich wel eens eenzaam? Heeft u zin om eens een praatje te maken, uw verhaal te vertellen of gewoon mensen te ontmoeten?

CMWW organiseert tweemaal per week voor alle inwoners van Beekdaelen een inloopochtend-en middag waarbij ontmoeting en gezellig samen zijn centraal staan!

Ook kan men, onder het genot van gratis koffie of thee, creatief bezig zijn, puzzelen, bakken, koken of een spelletje spelen. Voor deelname aan een creatieve activiteit wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Tijdens de inloop is er altijd een medewerker van CMWW aanwezig als aanspreekpunt.

Wij hopen u te mogen begroeten!

Inloopdagen-en tijden Dinsdag: 13.00 – 16.30 uur en Donderdag 10.00 – 13.30 uur

Locatie: CMWW Onderbanken A ge Water 20A 6451 CD Schinveld 088 – 45 52 591

Inloop GGZ Brunssum – Barbarahoes

U kunt hier u vragen stellen of zich aanmelden

Inloop GGZ Beekdaelen Schinveld

U kunt hier u vragen stellen of zich aanmelden

Algemene informatie

De inloopfunctie is geen doel op zich, maar een middel om bezoekers te activeren. Met de inloop beogen wij sociaal isolement bij bezoekers (GGZ-doelgroep) te voorkomen en het maatschappelijk verkeer te bevorderen.

De GGZ- doelgroep betreft mensen die veelal bekend zijn met (langdurige) psychische, psychiatrische of psychosociale problematiek. Een aantal van hun heeft moeite met het structureren van de dagelijkse bezigheden, bevinden zich in een sociaal isolement en hebben een laag zelfvertrouwen. Een groot deel van de bezoekers maakt naast de inloop ook gebruik van andere voorzieningen zoals de dagbesteding, ambulante begeleiding, begeleid zelfstandig wonen of beschermd wonen, behandeling, re-integratie, sociale werkplaats of vrijwilligerswerk.