Spring naar content

Actueel

Lees ons laatste nieuws

Home
Actueel NL Doet 2020

NL Doet 2020

Meld je klus aan voor NLDOET 2020

NLdoet is dé kans om elke klus te klaren. Je legt als organisatie nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet met nieuwe vrijwilligers en je zet jullie organisatie in het zonnetje.
Het Oranje Fonds zet de schijnwerpers op vrijwilligerswerk en ondersteunt jullie graag hierbij!  
 

Elke maatschappelijke organisatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een gebouw, lenteklaar maken van een moestuin of een lunch organiseren voor bewoners… Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds ook dit jaar weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je ook (weer) mee op 13 en 14 maart?

Financiële bijdrage en gratis promotie
Je kunt een financiële bijdrage aanvragen voor bijvoorbeeld materialen, entreebewijzen en catering. Organisaties kunnen tot 1 februari maximaal € 350,= aanvragen. Doe snel een aanvraag, want op=op. Op nldoet.nl lees je de voorwaarden en vind je het aanvraagformulier. Iedere organisatie krijgt begin maart ons NLdoet promotiepakket. In februari 2020 roepen wij heel Nederland op om tijdens NLdoet de handen uit de mouwen te steken. Zo maken we samen van NLdoet een succes!